ANSIKTBEHANDLINGAR

Exuviance Basic

Snabb uppfräschning med återfuktning som ger fin lyster. En avslappnande behandling med mild exfolering och mask. Passar alla hudtyper. 

Ingår: Rengöring, mild exfoliering, ansikts­ och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid: Ca 45 min
Pris: 425 kr


Exuviance Classic

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. En rengörande och cellförnyande behandling med AHA­peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.

Ingår: Rengöring, AHA­peeling, portömning, ansikts­ och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation
Tid: Ca 60 min
Pris: 649 kr


Exuviance De Luxe

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur. En lyxig, avslappnande behandling med AHA­peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga "guldmasken" som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft.

Ingår: Rengöring, AHA­peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask "guldmask", dagkräm.
Tid: Ca 80 min
Pris: 849 kr


AHA­kur alla hudtyper

En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat. 6-­10 behandlingar med 1­2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling (Giltig i 6 månader).

Ingår: Rengöring, AHA­peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid: Ca 25 min
Pris: 295 kr per gång


AHA­kur antiaging

Den fullständiga antiaging kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer 6­-10 behandlingar med 1­2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiagingbehandling. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling. (Giltig i 6 månader).

Ingår: Rengöring, booster, AHA­peeling, specialmask "guldmask", ögonmask, dagkräm, vårdande foundation.
Tid: Ca 35 min
Pris: 375 kr per gång