Välkommen till Skin & tonic - en verksamhet som ska bli som jag alltid önskat där kvalitet och kundvård alltid ska stå i centrum.

Jag heter Sara Haglund och har varit verksam i skönhetsbranschen sedan 2008 då jag utbildade mig till hudterapeut på Privatskolan för hudvård & spa. Dom senaste 3 åren har jag varit anställd på en av innerstadens större salonger, men drivet att bygga något eget på mina egna idéer och värderingar har alltid funnits där. Nu börjar och ska testa några av mina idéer på en salong på Odengatan och ska  bygga långsiktiga kundrelationer baserat på just kvalitet och kundvård.

Det som alltid fascinerat mig och förvånat mig i skönhetsbranschen men som jag på senare tid märker en stor förbättring inom, är människors medvetenhet om hur huden, kroppens största organ, fungerar och hur den behöver vårdas. Vi lägger idag stora pengar på kläder, hår- och tandvård, träning och vad man äter, men alldeles för få investerar i sin hud. Din hud är med Dig i hela Ditt liv, den åldras, är till stor del synlig och behöver vård för att må bra och klara livets påfrestningar. Många människor lider idag av rosacea, eksem och anda hudsjukdomar. Utvecklingen och metoderna för att bekämpa och lindra dessa symptom finns och det är ofta ganska enkla behandlingar för att se förbättringar. Målgruppen av människor som ännu inte intresserat sig för hudvård är fortfarande stor, men vi vet att det kommer att förändras och informationen sprids hela tiden, inte minst i sociala medier.

Vi som arbetar och utbildats inom hudvård anser att varje människa oavsett ålder, bör i förebyggande syfte, investera i en ansiktsbehandling minst var tredje månad och däremellan dagligen använda individuellt rekommenderade produkter i det privata badrummet.

 

Välkomna